Campionatul Austriac la Hillclimb organizat de RC MTB ÖAMTC Möllbrücke 23.07.201


Dupa vorba ca „NU ITI DAI SEAMA CAT DE SUS ESTI PANA NU CAZI”, asa am vrut si noi sa vedem cat de sus ne situam la nivelul de pregatire, comparandu-ne cu unii dintre cei mai buni rideri din Europa.

Dotati cu o Skoda Octavia de catre PROCAR TIMISOARA si cu mult elan si pregatire, impreuna cu familia Chepetan am plecat in Austria la concurs 🙂

Tulea Florin, piesa cheie in acest concurs, ajutat de cei doi colegi de club, Emil Chepetan si Alexandru Buse, toti 3 inscrisi la categoria de Hillclimb in cadrul campionatului Austriac de mountainbike.

Strategia de echipa si-a facut efectul functionand asa cum ne-am planuit impotriva concurentei fara masura din partea sportivilor de elita Austrieci (cinste lor), aceasta strategie reusind a-l urca pe locul 2 national in cadrul Campionatului Austriac de mountainbike pe Florin Tulea la categoria Hobby Masters I cu un timp de 1 ora 36 minute si 56 secunde, pe un traseu de 13.5 km catarare cu o diferenta de nivel de 1.100 metri cu o temperatura de pornire la start de 28 grade si finish 3 grade.

Esti interesat sa vi si tu cu noi ? alatura-te echipei C.S. GRATZU – PROCAR SKODA

Comments
2 Responses to “Campionatul Austriac la Hillclimb organizat de RC MTB ÖAMTC Möllbrücke 23.07.201”
  1. Oana spune:

    Salut, sunt interesata de clubul vostru si de ciclism in general! Imi poti spune cine s-a clasat pe locul I si locul III NATIONAL la aceasta competitie? Multumesc anticipat!

  2. csgratzu spune:

    Oana, clasamentul este atasat articolului, acolo gasesti la pozitia 9 din lista pe locul 1 iar locul 3 respectiv 4 sunt cu DNS (Did Not Start), abandon inainte de start.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: